Trajecten

Mogelijkheden

Alle informatie over de mogelijke trajecten

Ben jij er klaar voor om af te rekenen met vage klachten, energiedips, hoofdpijn en dat je niet lekker in je vel zit? Heb je alleen een duwtje in jouw rug nodig of heb je structuur en (twee)wekelijkse check ups nodig? Ik help jou graag op weg en neem je mee in de wereld van Orthomoleculaire voeding en suppletie.

Kort of langer traject

Meetbare progressie

Wees de gezondste versie van jezelf

Untitled design (6)

Mogelijkheden

Ga jij de uitdaging aan met mij?

Weer goed in je vel zitten, op een gezonde manier? Heb je last van allerlei vage klachtjes, waarvan de oorzaak niet wordt gevonden, zoals hoofdpijn, stress, darmklachten of vermoeidheid? Het is tijd om daarmee af te rekenen.

Ik neem je bij de hand in de wereld van Orthomoleculaire voeding en suppletie, waarna je jezelf stukje bij beetje steeds beter zal voelen. Uiteraard is dit geen quick fix of genezing (maar wel mega verlichting) dus zal je hier zelf tijd, energie en aandacht in moeten steken, maar wel met mij als ondersteuning en ‘rots in de branding’.

Mogelijkheid 1

Op Eigen Wilskracht

Wil jij met jouw gezondheid aan de slag, maar heb je wel een duwtje in de juiste richting nodig?

Wanneer je kiest voor het Op Eigen Wilskracht traject krijg je eerst een intake formulier toegestuurd, waarop je alle informatie over jezelf noteert. Hierna hebben wij een één op één gesprek (online of face to face) van circa een uur waarin ik jou echt wil leren kennen. Wat zijn jouw klachten, hoe ziet jouw leven eruit en wat is jouw persoonlijke situatie. Op basis van het intake formulier en dit gesprek kan ik jou alvast de eerste tips over suppletie, voeding en beweging geven. Hierna krijg je dit uitgebreid op papier, zodat je hiermee aan de slag kunt.

Na een week of drie check ik bij je in hoe het met je gaat, om eventuele vragen te beantwoorden en je in de juiste richting te sturen.

Na zes weken hebben wij samen een evaluatiegesprek, online, telefonisch of face to face. Hierin bespreken we jouw voortgang en kunnen de adviezen bijgesteld worden aan de situatie waarin jij je op dat moment bevindt.

Dit traject kan voor meer richting zorgen, als je het even zelf niet meer weet. Tegelijkertijd zal ik altijd klaar staan voor jouw vragen, als een soort rots in de branding en om je sturing en (hopelijk) nieuwe inzichten te geven!

Inclusief:

 • Intake gesprek van circa één uur
 • Vervolgconsult van circa één uur
 • Voedingsadvies
 • Suppletieadvies
 • Tussentijdse update call
 • Altijd mogelijkheid tot contact via e-mail of WhatsApp
 • Binnen 6 weken
 • 10% korting op suppletie van Vitakruid

Kosten: € 129,-

Mogelijkheid 2

Support Plus

Aan je gezondheid willen werken, maar niet zo goed weten waar te beginnen of hoe je dit het beste aan kunt pakken?

Wanneer je kiest voor het Suppport Plus traject gaan we drie maanden lang samen aan de slag. Waarom drie maanden? Omdat het bewezen is dat je binnen 21 dagen van iets een gewoonte kunt maken, maar in drie maanden wordt deze gewoonte een automatisme! Drie maanden lang samen aan de slag om van jouw leefstijl een automatisme te maken.

Allereerst krijg je van mij een intake formulier toegestuurd, zodat ik alvast een beetje inzicht krijg. Hierna hebben wij een één op één gesprek (online of face to face) waarin ik alles wil weten over jou en jouw situatie, maar ook over jouw klachten en gezondheidspunten waar we veel winst kunnen behalen. Tijdens dit gesprek krijg je van mij alvast de eerste tricks & tips om met jouw voeding, suppletie en beweging aan de slag te gaan. Achteraf krijg je een advies toegestuurd zodat je deze altijd terug kunt lezen.

Iedere twee weken hebben wij een update samen, online of face to face, om jouw progressie en obstakels te bespreken. Tevens kan het advies na deze updates worden aangepast en bijgewerkt zodat je voortgang blijft boeken.

Na drie maanden hebben wij een evaluatiegesprek. Hierin evalueren we jouw progressie, gewoontes die automatisme zijn geworden en stellen we advies wederom bij zodat jij hier verder mee aan de slag kan!

Inclusief:

 • Intake gesprek van circa één uur
 • Twee wekelijks voortgangsgesprek van circa een half uur/één uur
 • Evaluatiegesprek van circa één uur
 • Voedingsadvies
 • Suppletieadvies
 • Mogelijkheid tot dagelijks contact via e-mail of WhatsApp
 • Drie maanden lang
 • 10% korting op suppletie van Vitakruid

Kosten: €229,- 

Mogelijkheid 3

Let's Talk

Na therapie bij een praktijkondersteuner en psycholoog merkte ik zelf dat de drempel om hierheen te gaan erg hoog was. Tevens mag je hopen en verwachten dat je hierin serieus wordt genomen, maar ook dat is niet altijd het geval. Tips als ‘blijf ademen’ of ‘ga mediteren’ zijn niet voor iedereen weggelegd.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om een gelijkgestemde te vinden om mee te praten. Jouw omgeving probeert je wel te begrijpen, maar weet vaak niet hoe omdat ze zelf niet in een soortgelijke situatie hebben gezeten. Gelukkig voor hen!

Om jou een luisterend oor te bieden en je het gevoel te geven dat je hier alleen in staat, bied ik ‘Let’s Talk’ aan. We spreken af op locatie om bijvoorbeeld onder genot van een theetje of koffietje te praten over wat jij doormaakt, of juist ergens buiten in de natuur om een fijne wandeling te maken terwijl jij jou hart lucht en we samen op zoek gaan naar stappen die je kunt zetten om je beter te laten voelen.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een Let’s Talk uur of wandeling als je van de zijlijn toekijkt als partner of ouder en dit graag beter wilt begrijpen.

Inclusief:

 • Gesprek van circa een uur
 • Op locatie naar keuze of als wandeling
 • Een luisterend oor
 • Meedenken over een positievere kijk op jouw situatie
 • Jouw verhaal kwijt kunnen!!

Kosten: €45,- 

Nog even geduld

Soon to come...

Na het behalen van mijn diploma voor de opleiding Orthomoleculair Adviseur Basis, ben ik nog lang niet klaar met leren over deze boeiende kijk op gezondheid.

Dit jaar studeer ik door voor Orthomoleculair Adviseur Gevorderd, maar ook ga ik me specialiseren in de richting van hoofdpijn en burn out. Hiernaast ga ik mij verdiepen in de EMB (Energetisch Morfologische Bloedtest), waardoor ik (en het lab) door middel van een kleine vingerprik alle disbalansen in jouw lichaam uitzoeken.

Nieuwsgierig hoe dit verder gaat? Volg mij op Instagram of neem eens contact op via e-mail of WhatsApp voor meer informatie.

ZELOS Nutrition & Lifestyle

~wijsheden~

Jouw toekomst verandert met elke keuze die je vandaag maakt!

Eigen ervaring

Waarom zou je voor mij kiezen?

Naast dat ik super gemotiveerd ben om jou te helpen met klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid of burn out klachten, heb ik niet alleen gestudeerd om dit te doen maar heb ik het ook zelf meegemaakt.

Juist door mijn eigen ervaringen met hoofdpijn, migraine en een burn out, kan ik mij goed inleven in jou en jouw situatie. Elke vezel uit mijn lijf wil jou zo graag helpen om van deze ongemakken af te komen, omdat ik zelf zo goed weet hoe naar het is.. Daardoor blijf ik ook reëel als het een keer wat minder gaat, zal ik eerlijk opbiechten dat ik ook geniet van een pizzaatje op z’n tijd of een chocoladekoekje en zal ik jou niet afstraffen maar wel weer weten te motiveren om door te zetten & jou te helpen herinneren waarom je dit traject bent begonnen!

Studie

Eigen ervaring